بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه؛ ایستادگی ملت فلسطین، پروژه‌های اشغالگرانه و فاشیستی رژیم اسرائیل را برای تسلیم و کوچ اجباری به شکست کشاند پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا
سرخط خبرها

جانشین فرمانده پلیس: دارندگان سلاح غیرمجاز باید احساس ناامنی کنند| پیگیری دستگیری مجرمان و محکومان فراری

  • کد خبر: ۱۶۱۷۶۴
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱
جانشین فرمانده پلیس: دارندگان سلاح غیرمجاز باید احساس ناامنی کنند| پیگیری دستگیری مجرمان و محکومان فراری
جانشین فرمانده انتظامی کشور گفت: کسی که سلاح غیرمجاز دارد و یا با سلاح عرض اندام می‌کند باید احساس ناامنی کند و مورد رصد و تعقیب پلیس قرار گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار قاسم رضایی در دیدار با اعضای شورای تامین و سران قبایل، عشایر، معتمدین و متنفذین شهرستان شادگان، اظهار داشت: ما در این استان و کربلای ایران مهمان شهدا هستیم، استانی که انصار و مهاجرین را در خود جای داد تا دست در دست هم فتنه بزرگ هشت سال جنگ تحمیلی را خنثی کنند.

وی افزود: استان خوزستان با ۲۳ هزار شهید و شهرستان شادگان که در زمان جنگ کمتر از ۱۰۰ هزار نفر جمعیت داشته بیش از ۲۴۶ شهید تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی کرده اند.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور وضعیت جرایم خشن و عملکرد انتظامی شهرستان شادگان را تشریح کرد و گفت: آنچه که آرامش مردم را برهم بزند و احساس امنیت را به چالش بکشاند باید با اقدامات فرهنگی و سلبی و با جدیت تمام دنبال کرد.

وی بیان داشت: پلیس تکیه‌گاه مردم است و در مقابل هرکسی که بخواهد امنیت مردم را برهم بزند می‌ایستد و این وظیفه انقلابی و قانونی اوست.

سردار رضایی تصریح کرد: خرید، فروش، حمل و نگهداری سلاح غیرمجاز جرم است و بدتر از این کسانی که با تیراندازی در مراسم عروسی، عزا، شادی و.. که احساس ناامنی و رعب و وحشت ایجاد می‌کنند، این موضوع فرهنگ، آداب و رسوم نیست بلکه یک بدعت غیر‌قانونی و خط قرمز پلیس است.

وی با تاکید بر اینکه کسی که سلاح غیرمجاز دارد باید احساس ناامنی کند و کسی که سلاح مجاز دارد حق استفاده غیر مجاز از آن را ندارد، گفت: ما به عنوان مجری قانون تیراندازی غیرمجاز را نمی‌پذیریم و هر کس بخواهد عرض اندام و رعب و وحشت برای مردم ایجاد کند، پلیس قاطعانه برخورد می‌کند.

جانشین فرمانده انتظامی کشور از بزرگان خواست: سلاح‌های غیرمجاز را یا تحویل و یا مجوزدار کنند و آن‌هایی که سلاح مجاز دارند به‌صورت غیرمجاز در مراسم و.. استفاده نکنند.

این مقام ارشد انتظامی در کشور ادامه داد: بزرگان ضمن انجام اقدامات فرهنگی، نشست‌هایی با اعضای عشایر خود برگزار کنند و در صورت نیاز همکاران انتظامی و قضائی حضور خواهند داشت و تشریح خواهند داد.

سردار رضایی بیان داشت: برخورد پلیس با این بدعت غلط و ضدقانون (دارندگان سلاح غیرمجاز) به‌هیچ عنوان مقطعی نخواهد بود و استمرار خواهد داشت.

وی با بیان اینکه کسی که سلاح غیرمجاز دارد و یا با سلاح عرض اندام می‌کند باید احساس ناامنی کند و مورد رصد و تعقیب پلیس قرار گیرد، عنوان داشت: اگر سلاح‌های غیرمجاز جمع آوری شوند خیلی جرایم از قبیل سرقت‌های مسلحانه، قتل و .. اتفاق نمی‌افتد.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور تصریح کرد: یکی از ماموریت‌های جدی دیگر فراجا در این استان دستگیری مجرمان و محکومان فراری است و این موضوع به صورت علمی و عملی پیگیری خواهد شد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->